”Lumină pentru România” continuă cu The ELECTRICIANZAlbini Prassa împreună cu Free Miorița continuă misiunea de a aduce lumină în casele oamenilor, și nu oricum, dar cu ajutorul unui brand de ceasuri nou pe piața din România. 

Bucuresti 17.01.2020

Albini Prassa, importator și distribuitor de ceasuri, anunță continuarea colaborării cu Free Miorița, asociația non-guvernamentală care are scopul de a dezvolta proiecte sociale pentru a le oferi un sprijin celor aflați în nevoie. De această dată, colaborarea are loc cu sprijinul tânărului brand elevețian The ELECTRICIANZ.

Cine ar fi mai potrivit dacă nu chiar The ELECTRICIANZ, un brand care aduce electricitatea pe scena principală a ceasurilor și mizează pe dispozitivul de luminare al acestuia?

Lansarea pe piața din România a brandului The ELECTRICIANZ este un motiv de bucurie și conduce la sudarea legăturii dintre Albini Prassa și Free Miorița. Astfel, Iulian Angheluță, fondator Free Miorița, spune: ”Continuăm colaborarea cu Albini Prassa pentru că timpul și lumina se îmbină natural. Acestea sunt parte din noi și ne dorim ca ambele să ajungă la fiecare persoană.”

Totodată, Ion Schiau, președintele Albini Prassa, susține:

„Datorită implicării cu Free Miorița prin intermediul campaniei ”Lumină pentru România” – în care au fost sprijinite 17 case la nivel național, am dorit să continuăm parteneriatul și în 2020. Free Miorița face o treabă extraordinară în întreaga țară! Ne bucurăm să lansăm un ceas care are legătură cu lumina și electricitatea și care, totodată, se adresează unui public tânăr din România, numit de The ELECTRICIANZ – VoltLovers – pentru a-i face pe tineri părtași din comunitatea brandului.”

Ceasul prin care se lansează brandul The ELECTRICIANZ și pătrunde pe piața din România este The NEON Z, cu scopul de a încânta cele mai îndrăznețe personalități!

The NEON Z reprezintă o combinație veselă între spiritul punk și inspirația anilor ´90, care își au rădăcinile în culturile urbane. The NEON Z este o piesă contemporană puternică, declinată într-un design în care sunt evidențiate mai multe elemente, printre care bateria dublă a acestuia. Cele două baterii asigură o alimentare lungă a ledului. Când prima se oprește, un led de culoarea roșie anunță schimbarea cu rezerva acestuia. Odată expus la luminile UV, ceasul prinde noi valențe, care îl transformă într-un accesoriu plin de autenticitate. 

Nucleul ceasului este adăpostit de o carcasă din oțel inoxidabil înfășurată într-un înveliș de nylon transparent creat prin tehnica thermomoulding, ce amintește de materialele de izolare. Nylonul de top 10 dovedește rezistență la abraziune sau fisurare. În antiteză cu puterea de durabilitate sunt structura moale a acestuia și aspectul mătăsos, care asigură protecție la atingere. Ceasul The NEON Z curprinde mai mult de 50 de piese asamblate într-o singură piesă de calitate. Carcasa de 45 mm este confecționată din oțel și acoperită în fibră de nylon, pentru a asigura o rezistență de lungă durată.

Lumina a fost concepută ca parte integrantă a proiectării. Acesta este motivul pentru care cercul din interiorul ceasului luminează fiecare oră, oferindu-i un aspect spectaculos în timpul nopții.

Ceasurile sunt disponibile în showroom-ul Albini Prassa, de pe Aleea Alexandru 35, sector 1, București, cât și pe site-ul www.albiniprassa.com. Lansarea va avea loc, în curând, și în Splend’or Unirea.

 

Despre The ELECTRICIANZ

The ELECTRICIANZ pune accent pe aducerea calității de lux de cea mai  bună calitate, bazată pe know-how-ul elvețian în ceea ce privește designul și tehnologia ceasurilor. ELZ vorbește pe limba indivizilor îndrăzneți și inventivi, care își transcend energia și creativitatea în elementele din viața lor. Brandul se bazează pe noi experiențe de produs și pe energia pozitivă transmisă zi de zi.

Despre Free Miorița

Free Miorița este organizație non-guvernamentală care aduce lumină în casele, dar și în sufletele oamenilor din cele mai izolate părți ale României. De-a lungul anilor, echipa Free Miorița s-a implicat și a organizat proiecte, acțiuni și campanii sociale, eco și de aventură. Printre cele mai cunoscute se numără Lumină pentru România, Lumină pentru Ursici, Dacioți până-n Mongolia, Mioritici prin Kîrgîzstan sau NordkappSolo.

Odată cu lansarea campaniei ”Lumină pentru România”, brandul TISSOT împreună cu Albini Prassa au sprijinit 17 case la nivel național, care au primit electricitate și sprijin moral pentru a le ușura viața.

Despre Albini Prassa

Companie cu capital elvețian, Albini Prassa și-a început activitatea în România, în 2004, ca distribuitor de ceasuri elvețiene. Portofoliul s-a concentrat în special asupra mărcilor premium, a accesoriilor de lux și a bijuteriilor. În tot acest timp, Albini Prassa și-a aprofundat cunoștințele legate de piața românească și s-a specializat în promovarea și consolidarea imaginii de marcă a partenerilor internaționali reprezentați. În prezent, portofoliul companiei cuprinde mărci consacrate, precum și produse avangardiste al căror succes se bazează pe un design inovator.

 

Specificații tehnice:

Case diameter – 45mm

Opening diameter – 38mm

Strap width – 22mm

Light function – yes

Case – stainless steel + grey translucent nylon sheath

Dial & Strap colors – UV – reactive neon colors

Movement – exclusive inhouse electric module. Double-battery concept

Glass – hardened mineral K1 glass with anti-reflective treatment

Water resistant – 3 ATM

Strap material – black calfskin leather NATO with neon colors print, colored loops &     stitching

Waranty included – 2 years