Timp să invesești în hobby

Trece prima perioadă de izolare și vom putea circula mai ușor prin oraș. Totuși, perioada aceasta ne-a adus și părți bune însemnând că am aprofundat anumite pasiuni, am citit cărțile care zăceau pe noptieră sau am făcut mai mult sport și, poate, am avut momente de introspecție în care ne-am dat seama care sunt, de fapt, cele mai importante lucruri pentru noi.

Oamenii au devenit mai empatici și sprijină businessurile locale, fapt pentru care și noi am descoperit câțiva oameni care fac niște lucruri faine, ce ne-au ajutat să rămânem cu un vibe bun în această izolare.

KOMITI – este o agenție de publicitate care a transformat contul de Instagram într-un adevărat loc inspirator. Obiectele pot fi achiziționate, iar banii sunt donați către Asociația Civic Suport.

Sport Arena Streetball – baschetul 3x3 ajunge din casă în casă, pe console sau PC, alternativă care se pliază perfect pe normele de distanțare socială. Competițiile online oferă posibilitatea comunității baschetbalistice să rămână conectată și să atragă noi oameni în comunitate. Evenimentele sunt cu înscriere liberă, pentru toate categoriile de vârstă. Se lasă cu premii Tissot și muuult fun. 😊

Misterwatch Magazine – este o revistă despre lumea ceasurilor scrisă din suflet în așa fel încât mesajul să ajungă și să inspire un public dornic să se hrănească cu pasiuni frumoase. Poți urmări noile interviuri despre industria ceasurilor și strategiile brandurilor pe timp de pandemie, chiar aici.  

Tu în ce pasiune ai investit în perioada aceasta?

 

Stay safe!

Sursă foto: Unsplash