Octo Roma WorldTimer a castigat premiul “Best Complications” la Lifetime Gala Awards 2021

Bulgari Octo Roma

LIFETIME GALA este cea mai bună oportunitate de a-i întâlni pe cei mai importanți pasionați de ceasuri din România, atât români, cât și expați, o bază de date construită în jurul publicului care urmărește FORBES ROMÂNIA.

The luxury watch magazine of România sărbătorește pasiunea pentru ceasuri rafinate și bijuterii de înaltă clasă la cea de-a șasea ediție a GALEI LIFETIME în România.

La ediția din decembrie 2021 a Galei Lifetime Award care s-a desfășurat online, au participat oameni de afaceri, antreprenori și manageri, dar și pasionați de orologerie.


Într-un cadru dedicat excelenței și eleganței, Revista Lifetime, publicație bianuală de orologerie de lux, a sărbătorit o nouă apariție prin organizarea galei Lifetime Awards, un eveniment prestigios în cadrul căreia au fost premiate mai multe brandurile de top din universul orologeriei.



Premiul „Best Complication” a fost acordat modelului Octo Roma WorldTimer al mărcii Bvlgari. Premiul a fost recepționat de Andrei Mihai, Director de Operațiuni la Albini Prassa, unic importator Bvlgari în România.



Într-o piață în care cea mai mare parte a inovațiilor mecanice sunt reiterații ale invențiilor anterioare, o casă precum Bvlgari se remarcă prin creatiile spectaculoase si originale.

De la introducerea colecției Octo în 2012, aceasta a fost recunoscută și apreciată pentru designul său cu linii puternice adaptate ulterior pentru a se încadra în carcasele liniei Octo Finissimo, a cărei finețe, din 2014, a provocat ceasornicarii să-și reconsidere abordarea pentru crearea mecanismelor. Această abordare elegantă i-a permis casei cu origini italiene, să iasă în evidență și să-si câștige reputația de a se afla printre cele mai apreciate manufacturi orologere de lux.

 În ultimii sapte ani, colecția Octo de la Bulgari a câștigat nu mai putin de 7 recorduri mondiale precum si alte 60 de premii prestigioase.



Anul acesta, pentru a se asigura că notorietatea horologeriei devine universală, Bvlgari a lansat Octo Roma WorldTimer. Acest ceas, prezentat în cadrul Geneva Watch Days, pune accent pe călătorii, pentru a rezona cu toți cei care își vor relua în curând zborurile în jurul lumii.




Colecția Bvlgari poate fi văzută în exclusivitate la Maison Albini Prassa.

RELATED ARTICLES

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate