Tissot adaugă opt modele noi la populara linie PRX, inclusiv un cronograf și o nouă carcasă de 35 mm

Tissot adaugă opt modele noi la populara linie PRX, inclusiv un cronograf și o nouă carcasă de 35 mm

 Un erou se întoarce – Tissot adaugă opt modele noi la populara linie PRX, inclusiv un cronograf și o nouă carcasă de 35 mm

 

Le Locle, 18 februarie 2022. Introducerea Tissot PRX anul trecut a fost un succes comercial și critic. Acum, Tissot este gata să deschidă următorul capitol interesant din povestea sa. Liniei stilate i se vor alătura modele noi, automate, cu rame aurii de lux, un cronograf automat de ultimă generație și o nouă expresie a designului cu o carcasă de 35 mm atât pentru bărbați, cât și pentru femei, inspirată direct de originalul din 1978.

>>>  Toate aceste modele vor fi disponibile in curand pe site-ul nostru. <<<

Puterea aurului

În fruntea noii linii PRX de ceasuri de lux Swiss Made vor fi două versiuni de 40 mm ale PRX Automatic, ambele având carcasă din oțel satinat și rame canelate din aur solid de 18K. Perechea va fi alimentată de mișcarea Powermatic 80 de înaltă performanță, care combină un arc de păr Nivachron™ antimagnetic cu o rezervă de putere de 80 de ore. Un model va avea un cadran maro, celălalt un cadran albastru, ambele cu finisaj satinat raze de soare.

 

 

   

 

Caracteristici

 

Tissot PRX Gold

CARCASA

- Lunetă canelată din aur roz de 18K

- Diametru: 40 mm ; grosime: 10,93 mm

- Rezistenta la apa: 100 m (10 ATM)

MECANISM

- Mișcare mecanică automată

- Powermatic calibru 80 care oferă o rezervă de putere de 80 de ore

- Arcul spiralat antimagnetic Nivachron™

CADRAN

- Finish satinat in albastru sau maro

- Indicatoarele pentru ore și minute acoperite cu Super-LumiNova ®

BRATARA

-         Bratara integrata din otel satinat, o singura za cu sistem interschimbabil

 

Pentru fiecare încheietură

Fanii Tissot din întreaga lume au lăudat PRX pentru designul său, simțul proporției și modul în care reînvie cu fidelitate un clasic Tissot mult iubit. Dar pentru unii potențiali purtători, modelele de colecție de lansare erau prea mari. Așadar, în acest an, Tissot va lansa o nouă colecție de cinci modele PRX cu carcasă din oțel satinat de 35 mm, toate alimentate de mișcări de cuarț. Varietatea va veni în paleta de culori a cadranului disponibilă. Vor exista patru modele din oțel, fie cu un cadran argintiu, albastru, verde sau albastru deschis, și un alt model din oțel, cu carcasă și brățară placate cu PVD cu aur galben și cadran galben-auriu. Această colecție surprinde perfect esența și dimensiunile exacte ale originalului din 1978 pe care se bazează designul retro al PRX, precum și tendința ceasurilor unisex. Fără îndoială, se va adăuga la baza de fani internațională în expansiune rapidă a modelului.

 

 

Caracteristici

 

 

Tissot PRX Quartz 35mm

CARCASA

- Diametru: 35 mm

- Carcasa din otel, detalii lustruite si satinate

- Sticlă de safir, spate plin

- Rezistent la apă până la 100 m (10 ATM)

- Coroana gravata

MECANISM

- Mișcare cu quartz fabricată în Elveția

CADRAN

- Cadran albastru, verde, albastru deschis, galben PVD și argintiu raze de soare

- Indicatoarele pentru ore și minute acoperite cu Super-LumiNova®

- Indici aplicați și imprimați

BRATARA

- Bratara din otel, o singura veriga cu sistem interschimbabil

- Închidere pliabilă din oțel cu trei lame

 

Oprește-te și începe cu stil

Până în acest moment, PRX a fost disponibil doar cu funcții de oră și dată, dar linia va fi acum alăturată de cronograful automat PRX, cu funcție înaltă. Acest ceas de oțel cu finisaj satinat de 42 mm va urma forma elegantă și unghiulară a PRX, adăugându-se stilului de ceas sport relaxat din anii 1970 cu un așa-numit cadran „panda inversă”, unde cadranele secundare albe sunt aranjate pe un fundal negru contrastant. Cronograful automat PRX va fi alimentat de calibrul Valjoux A05.H31, care va oferi designului clasicul cadran al cronografului cu 3, 6 și 9 și o rezervă de putere extinsă de 60 de ore.

 

                                 

     

 

Caracteristici

 

 

Tissot PRX Chronograph Valjoux

CARCASA

-     Diametru: 42 mm

-     Carcasa din otel, detalii lustruite si satinate

-  Sticlă safir cu acoperire antireflex și spate complet deschis

-  Rezistent la apa pana la 100 m (10 ATM)

- Coroana gravata si impingatoare integrate

MECANISM

- Swiss Made Valjoux A05 H31 cu o masă oscilantă a scheletului

- Ore, minute, secunde, data, cronograf

CADRAN

- Cadran albastru periat vertical cu contoare argintii si cadran vertical argintiu periat

cu contoare negre și indici din aur roz

- Baghete pentru ore și minute acoperite cu Super-LumiNova®

- Indicatoare de oră aplicate

BRATARA

- Bratara din otel, o singura veriga cu sistem interschimbabil

- Închidere pliabilă din oțel cu trei lame

 

 

Completarea aspectului

Pe lângă spiritul plin de stil al familiei PRX, fiecare dintre cele nouă modele noi care se alătură colecției va purta numeroase semnificații de calitate, inclusiv indicatoare de oră aplicate, detalii luminiscente Super-LumiNova® și brățări echipate cu sistem interschimbabil și un sistem de lame triplu, închidere pliabilă din oțel.

 

Și așa povestea Tissot PRX continuă...

 

Din 1853, Tissot se află în centrul ceasornicariei elvețiene. Dedicarea noastră pentru măiestrie și calitate este egalată doar de pasiunea noastră pentru performanță și precizie. De-a lungul anilor, produsele noastre de pionierat, cum ar fi legendarul Tissot T-Touch, au făcut titluri, precum și istorie. Revoluționarul Tissot T-Touch Connect Solar folosește energie solară durabilă și tehnologie conectată care garantează confidențialitatea. Confirmă reputația noastră de lungă durată ca inovatori prin tradiție. Pasiunea noastră pentru sport este de neegalat, iar sistemele noastre de cronometrare sunt încercate, testate cu încredere de o gamă largă de sporturi și sportivi profesioniști. În baschet, NBA și FIBA, în ciclism, Turul Franței, Giro d’Italia și La Vuelta și în sporturile cu motor, MotoGPTM sunt doar câteva dintre numele care se bazează pe Tissot ca cronometru oficial. Oferim ceasuri inovatoare și tradiționale pentru clienții noștri care apreciază angajamentul nostru față de calitate, autenticitate și excelență.

RELATED ARTICLES

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate