Companie cu rădăcini în Elveția și România, Albini Prassa și-a început activitatea în România în 2004, ca distribuitor de ceasuri elvețiene. În tot acest timp, Albini Prassa și-a aprofundat cunoștințele legate de piața românească și s-a specializat în promovarea și consolidarea imaginii de marcă a partenerilor internaționali reprezentați. În prezent, portofoliul companiei cuprinde mărci consacrate, precum și produse avangardiste al căror succes se bazează pe un design inovator.

******Maison Albini Prassa este un loc dedicat timpului, unde experiența de brand este una dedicată și personală. Este un loc unic unde misiunea noastră este să aducem un echilibru și armonie între valorile tale personale și viitorul tău ceas.

Maison Albini Prassa este locul unde timpul trece diferit, cu răbdare, atenție și grijă.


 
"Time dedicated pioneers" este mantra noastră și poate de aceea, la Maison Albini Prassa vei explora ambele valențe ale timpului - timpul domol, unde răbdarea și atenția la detalii este cheia, dar și timpul care zboară, energia și zvâcul prin experiențe și evenimente conceptuale.

   

Într-o lume în care fiecare colț spune o poveste, înțelegem cât de importantă este componenta vizuală atunci când vine vorba de narativ. Din acest motiv, am apelat la buna noastră prietenă și parteneră, Iuliana Vîlsan - artist vizual și scenograf - care ne-a ajutat să cream un spațiu unde audiența va fi condusă organic de firul narativ dat de design și timp.

Astfel, am adus împreună materiale și texturi complet diferite, precum fier ruginit, alamă, lemn, dar și spiritul junglei combinate cu eleganța unei case din anii 20.

 

 

 

 
Ne vedem la Maison Albini Prassa!

Albini Prassa SRL
Strada Belgrad 10-12, Bucharest, Romania
contact@albiniprassa.com

Reserve & Try

Pentru că știm cât este de important pentru tine să probezi înainte de a cumpăra, am lansat serviciul “Reserve & Try“.

Folosește serviciul si vei putea proba înainte de a plăti produsele preferate pe care noi le vom rezerva până ajungi la probă.