TISSOT

Semnul plus în logo simbolizează calitatea și fiabilitatea elvețiană pe care Tissot le-a exprimat încă din 1853. Ceasurile, vândute în mai mult de 160 de țări, sunt accesibile, cu funcționalități avansate și un design unic. Tissot se ghidează după semnătura de Innovators by Tradition, iar calitatea brandului a fost recunoscută în întreaga lume, în repetate rânduri. Tissot a fost numit Official Timekeeper & Partner al mai multor competiții sportive, inclusiv în NBA, FIBA și CBA; mai putem menționa Turul Franței și Campionatele Mondiale de ciclism UCI; în sporturi precum MotoGP și Campionatul Mondial de Superbike FIM, dar și în rugby la Campionatul celor 6 Națiuni, TOP14 sau în Campionatul European de Rugby. Este, de asemenea, Official Timekeeper al Campionatelor Mondiale de scrimă, hochei pe gheață și al AFL.

HYT

HYT s-a născut dintr-o întrebare. Timpul curge și capătă sens doar prin conținut. Așadar, de ce să limitezi măsurarea timpului pentru a indica prezentul prin intermediul acelor sau al unui  display digital? Ieșind din tipare, își lasă amprenta și stârnește rumoare, este un think-tank trimis să creeze ceasuri care să conecteze vizibil trecutul, prezentul și viitorul. Răspunsul HYT este un ceas care depășește forța gravitațională pentru a indica trecerea timpului cu ajutorul unui lichid. Tehnologia avansată își are originile în filozofie pentru a reflecta fluiditatea intrinsecă a timpului. Altfel spus, pentru HYT, timpul nu stă nemișcat. El este într-o fluidă mișcare. Astăzi, HYT este un ecosistem care unește știința, filozofia, arta și designul într-un singur element. Explorează lumea atemporală a ceasurilor HYT.

URWERK

Excentrice, rebele și originale, așa pot fi descrise ceasurile URWERK. Totodată, acestea sunt ceasurile care deschid, într-un mod atipic, calea către ceasornicăria mecanică din secolul al XXI-lea și prin intermediul cărora au câștigat respectul colecționarilor. URWERK este ceea ce transmit inimile și mințile fondatorilor brandului, Felix Baumgartner, ceasornicarul, și Martin Frei, un talentat artist și designer. O discuție lungă, o împărtășire a filozofiilor și visurilor, a culminat cu o decizie de a-și crea propria viziune a timpului: „Ceasurile noastre sunt unice, deoarece fiecare a fost conceput ca fiind o lucrare originală. Aceasta este ceea ce le face unice și valoroase ", explică Felix Baumgartner. Explorează lumea plină de unicitate a brandului URWERK.

MANUFACTURE ROYALE

Manufacture Royale, dare to create and innovate. Authentic expressions of haute horlogerie where art, technique and the excellent skills of the craftsmen come together in unmistakable watches defined by mechanical expertise and original decoration.

RJ

RJ designs and produces recognizable, ambitious, and culturally relevant luxury Swiss watches. RJ Arraw, the brand’s core collection for men and women, is distinguishable by its RJ Bumpers™ and ingenious interchangeable strap system. RJ has made its own mark on modern watchmaking with its Collaboration watch series, which draws inspiration from icons of pop culture, from superheroes of DC Comics or Marvel like Batman and Spider-Man, to beloved video game characters like Super Mario, Space Invaders, or Pac-Man. RJ has brought history-making material to the wrist with its DNA Concept watches, using steel from the Titanic, genuine moon dust, or remnants from the Apollo 11 spacecraft which first landed man on the moon. The brand was founded in 2004 and re-launched in 2018 under the creative direction of CEO Marco Tedeschi. Since, RJ proudly manufactures its own in-house movements at the brand headquarters, RJ Studio, based out of Geneva, Switzerland.

BERNARD FAVRE

Bernard Favre, născut și crescut în Neuchâtel, în inima orologeriilor din Elveția. Favre a început să se ocupe de producția și designul unei linii de cutii cu piele pentru ceasuri de lux și accesorii personalizate. Printre clienții săi se numără unele dintre cele mai prestigioase branduri de ceasuri elvețiene, inclusiv Hublot, Parmigiani, Greubel Forsey, Chopard, Piaget și mulți alții. Inovația și mișcarea sunt în centrul gândirii sale, iar creativitatea lasă cel mai elegant și prietenos instrument de rotație: mecanismul Planet cu ax dublu.

ZRC

Fondată în 1904 la Geneva, compania ZRC este cunoscută pentru crearea unei tehnologii inovatoare pentru scufundări. După aprobarea oficială a primelor ceasuri Grands Fonds 300, în 1960, Marina Franceză le-a a cerut membrilor ZRC să „găsească o soluție” pentru a proteja coroana ceasului, fără a împiedica mișcarea încheieturilor și, mai ales, pentru a se asigura că nu se poate deschide sub apă. Echipa ZRC a dezvoltat astfel faimoasa coroană la ora 6, conectată la carcasă, făcând ca ceasul Grands Fonds 300 să devină primul și singurul ceas echipat cu o carcasă 100% monobloc. Conceput de scafandri pentru scafandri, ceasul a fost adoptat și de unități non-militare susținute de Marina Franceză, inclusiv de faimosul ofițer francez de marină, Cousteau, care a luat ceasul în călătoriile sale din întreaga lume.

Ceasurile ZRC sunt caracterizate de istorie, calitate și experiențele pline de aventură, așa cum este specificat și în sloganul brandului La vie est Aventures. Calitățile ceasurilor ZRC fac referire la precizia și acuratețea mecanismelor, designul de o simplitate complexă și la rezistența materialelor în condiții meteorologice mai puțin favorabile. ZRC este brandul care aduce un omagiu patrimoniului său și reprezintă o fuziune perfectă între tradiție și inovație.

LOUPE SYSTEM

Îți arată un ceas în întregime dintr-o singură privire! Loupe System sunt livrate cu două elemente de cauciuc în partea de sus care se pot schimba între ele și sunt realizate din silicon de tipul food-grade. Primul oferă un câmp de vizualizare lat, de 40 mm, pe 6x Model 01 și 60 mm pe 3x Model 02, iar al doilea, prezentat în stânga, plasează ochiul mai aproape de lupă, oferind astfel un câmp de vizualizare mai larg de 50 mm pe Model 01 și un excepțional 70 mm pe Model 02. Lupele pot fi montate pe iPhone-ul tău sau pe iPad, curând și pe alte tablete sau telefoane, pentru a te bucura de sistemul lor optic în numeroase filmulețe și fotografii.
www.loupesystem.com

BOMBERG

Bomberg s-a născut pentru a se îndepărta de traseul ceasurilor tradiționale. Grație codurilor sale neconvenționale, al spiritului și identității, brandul a atras o nouă nișă de clienți din întreaga lume: tineri cool și dornici de creativitate. Ceasurile poartă cu mândrie eticheta ”Swiss Made”, garanția calității și fiabilității producției elvețiene. Ceasurile, accesoriile și bijuteriile Bomberg se adresează fanilor care vor să își exprime individualismul și să iasă din tipare.

SEVENFRIDAY

Sevenfriday este un brand de lifestyle, care creează, produce și vinde ceasuri, brățări și ochelari de soare de inspirație industrială pentru persoane din întreaga lume care trăiesc zilnic de parcă ar fi o continuă zi de vineri.  #liveSevenfriday

Cu sediul central în Elveția, Sevenfriday este o rețea globală de parteneri din 90 de țări, cu peste 700 de puncte de vânzare și o multi-culturală, multi-națională echipă de experți în design, operațiuni, logistică și administrație, care are la bază obiectivul de a le oferi consumatorilor o adevărată experiență #liveSevenfriday, atât online, cât și offline, în magazin.

THE ELECTRICIANZ

T

The Electricianz s-a născut dintr-o puternică dorință pentru creativitate într-un peisaj conservator. Ferm ancorat în know-how-ul producției de ceasuri elvețiene, brandul se mândrește cu crearea unor produse inovatoare cu un design de excepție, susținut de standarde riguroase de calitate.

Electricitatea este expresia pură a energiei. Este un flux, este legătura invizibilă care se conectează, pătrunde și dă viață lumii.

Puternic influențat de artele vizuale contemporane și culturile underground, designul original al The Electricianz face ca mecanismul interior al ceasurilor, alimentat de electricitate, să fie vizibil.

Aducând pe piață ceasuri originale, elegante și durabile, dorința brandului este de a forma o comunitate mondială de „volt-lovers”, adică de oameni curioși, pasionați de o viață dinamică, ce iubesc urbanul și creativitatea. Pătrunde într-o explozie de culoare cu The Electricianz!

Reserve & Try

Pentru că știm cât este de important pentru tine să probezi înainte de a cumpăra, am lansat serviciul “Reserve & Try“.

Folosește serviciul si vei putea proba înainte de a plăti produsele preferate pe care noi le vom rezerva până ajungi la probă.