Albini Prassa și Tissot celebrează al doilea an de parteneriat împreună cu Federația Română de Rugby. Cronometrul oficial al federației, brandul Tissot lansează modelul cronograf STEJARUL DE AUR, ediție limitată de 500 de exemplare. Anul acesta se împlinesc 100 de ani de când echipa națională de rugby a României a jucat primele meciuri oficiale. Acest cronograf special marchează și omagiază tradiția rugby-ului în România printr-un design clasic și elegant care păstrează, totodată, caracterul sportiv al ceasului.

Fiecare persoană, copil, adult, jucător, fost jucător sau doar pasionat de acest sport, dacă ar fotografia meciul de rugby, bucuria de pe teren sau orice alt lucru care îi aduce o emoție și arată ceea ce înseamnă rugby-ul pentru el, cu siguranță ar surprinde acest moment dintr-o perspectivă diferită. Suntem dornici să aflăm care este viziunea ta, povestea transmisă printr-o fotografie. Noi ți-am pregătit un concurs cu premii demne de un rugbist desăvârșit! Vezi mai jos despre ce este vorba.

Mecanismul concursuluI

În perioada 1 noiembrie – 30 mai, fiecare participant la concurs care va trimite o poză pe adresa de e-mail rugby@albiniprassa.com, va intra în concurs pentru premiile oferite de Albini Prassa.

 

Premii

  • Premiul I - Ceas TISSOT VISODATE QUARTZ
  • Premiul II – Tricou semnat de echipa Federației Română de Rugby
  • Premiul III – Tricou Historical Rugby Jersey made by Sports D’Epoque
  • Parte din expoziția Albini Prassa

Ce trebuie să faci?
Tehnica și cerințele concursului

Pozele înscrise în concurs trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

Pot fi realizate de către elevi, studenți și orice alt iubitor de rugby, care să arate ce înseamnă acest sport pentru el (surprinde povești, emoții legate de începuturile de meci sau din timpul acestuia, pregătirile dinainte de meci etc.).

Tematica pozelor
Prezentarea fiecărui participant a lucrurilor ce țin de pasiunea pentru rugby, fie că e vorba de un tricou, adidași de meci, antrenamente, echipa de joc și orice element care are legătură cu acest sport.

Pozele trebuie trimise pe adresa de e-mail rugby@albiniprassa.com, pentru a intra la jurizare.

Prin înscrierea în concurs, participanții își exprimă acordul implicit că fotografiile le aparțin, iar acestea pot fi făcute publice (pentru a anunța câștigătorii și promovarea acestora pe pagina/în comunitatea Albini Prassa). În situația în care participantul este minor, atunci participarea acestuia a fost făcută cu acordul părinților sau tutorelui.

 

Jurizarea

Toate fotografiile înscrise în concurs vor fi jurizate după următoarele criterii:

Concept, subiect – 50%

Estetică, încadrări, compoziție – 30%

Calitatea fotografiei – 20%

 

Desemnarea câștigătorului

Jurizarea se va desfășura în perioada 1-5 iunie 2020. Juriul va desemna 3 căștigători și 3 rezerve în data de 8 iunie 2020.

Câștigătorii acestui concurs vor fi anunțați pe data de 8 iunie 2020, pe:

Înscrie-ți fotografia pe adresa de e-mail rugby@albiniprassa.com, în perioada 1 noiembrie – 30 mai.

Suntem încântați și curioși în același timp să vedem ce înseamnă rugby-ul pentru tine, ce emoții se creează în jurul acestui sport și ce povești ne poți spune prin intermediul fotografiei. Ai libertate totală de creativitate și exprimare! Mult succes!

Reserve & Try

Pentru că știm cât este de important pentru tine să probezi înainte de a cumpăra, am lansat serviciul “Reserve & Try“.

Folosește serviciul si vei putea proba înainte de a plăti produsele preferate pe care noi le vom rezerva până ajungi la probă.