Rugby Romania împreună cu Albini Prassa marchează 100 de ani de la prima medalie olimpica a României

Rugby Romania împreună cu Albini Prassa marchează 100 de ani de la prima medalie olimpica a României

8 Iulie 2024, Rugby România i Albini Prassa marcheazcentenarul primei medalii olimpice câtigate de România prin lansarea unei colecii speciale de ceasuri. Aceastnoucolecie e realizatcu pasiune i integreazdetalii istorice pentru a onora acest moment important, oferind o semnificaie specialatât fanilor loiali, cât i tuturor pasionailor de sport.

Vara 2024 aduce o aniversare cu totul special, marcatprin lansarea unei colecii de ceasuri inedite create cu grijă și dedicare, menite scomemoreze un secol de tradiie în rugby i scelebreze prima medalie olimpiccâtigatde România.

În mai 1924, echipa naionalde rugby a României a cltorit în condiii epice la Jocurile Olimpice de la Paris. A jucat împotriva Franei i a Statelor Unite i a câtigat medalia de bronz, prima medalie olimpicobinutde România. Acum 100 de ani.

Într-un parteneriat inovator i unic, Rugby România i Albini Prassa se unesc pentru a aduce în lumina reflectoarelor acest moment istoric.

„Suntem mândri de drumul parcurs de sportul nostru în ultimul secol, de pionierii din 1924 i de importana acestui sport pentru România. Acest ceas este un tribut care marcheazun moment important nu doar pentru rugby, ci i pentru sportul românesc”, a spus Alin Petrache, Preedintele Rugby România.

„Suntem dedicai excelenei i timpului, iar centenarul primei medalii olimpice câtigatla Paris in 1924 de rugbyul romanesc, reprezinto oportunitate unicde a srbtori bogata istorie i patrimoniu ale acestui sport. Pentru acest proiect, am ales marca UNDONE ca partener pentru fabricarea unei ediii limitate la 100 de piese, fiecare ceas având pe cadran o reproducere a medaliei de bronz din 1924, câtigatexact acum 100 de ani. Întrucât doar un ceas are puterea de a captura în el vibraia unui moment atât de important, dorim ca aceste creaii sfie martore ale istoriei i sdinuie alturi de fiecare purttor, secundcu secund”, a declarat Ion Schiau, fondator Albini Prassa.

„Suntem onorai scontinum parteneriatul nostru cu Rugby România, dupce am realizat deja doucolecii între 2018 i 2019. Ceasurile i rugby-ul au o lungtradiie în România, încdin 1937, când au fost create ceasuri dedicate unei cupe speciale de rugby desfășuratla Bucureti”, a mai adugat Ion Schiau.

Fascinai de aventura epicdin 1924, lansarea ceasului aniversar reprezinto continuare naturala angajamentului lui Albini Prassa față de acest parcurs fantastic. În colaborare cu Sports d’Epoque, firma a lansat deja replica tricoului din 1924, reafirmând astfel dedicarea companiei față de acest sport.

Pe lângevocarea valorilor rugbyului, iniiativa subliniază și angajamentul lui Albini Prassa în susinerea sportului din România. Aceastcolaborare reflectnu doar miestria i pasiunea pentru ceasuri, ci i druirea față de comunitate i cutarea constanta valorilor autentice.

Fiecare ceas aniversar devine astfel o fereastrîn timp, o modalitate de a pstra vie amintirea unei istorii încrcate de momente memorabile. Într-un secol de la prima medalie olimpica, rugbyul romanesc i-a croit drumul spre inimile suporterilor, iar aceste ceasuri reprezintnu doar o modalitate de a srbtori trecutul, ci i de a construi viitorul, secundcu secund.

Ceasurile aniversare ale celor 100 de ani de la prima medalie olimpica a României in parteneriat cu Rugby România, precum i coleciile de ceasuri reprezentate de Albini Prassa, se pot achiziiona fizic de la Maison Albini Prassa, din strada Belgrad, nr. 12 sau online accesând https://www.albiniprassa.com.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published