Albini Prassa a co-gazduit cu mandrie cursul inaugural "Fii un ceasornicar pentru o zi" la A.R.C., revolutionand educatia in domeniul ceasornicariei in Romania

Albini Prassa a co-gazduit cu mandrie cursul inaugural "Fii un ceasornicar pentru o zi" la A.R.C., revolutionand educatia in domeniul ceasornicariei in Romania
Bucuresti, 22 aprilie 2023 - Albini Prassa este incantata sa anunte primul curs "Fii un ceasornicar pentru o zi" organizat la Academia Romana de Ceasornicarie.

Creat sub indrumarea maestrului ceasornicar Mihai Ceciu (Horologivm) si in asociere cu antreprenorul Florin Niculescu (Tavannes Watch) si Ion Schiau (Albini Prassa) in calitate de co-fondatori, revolutionara Academia Romana de Ceasornicarie (A.R.C.) din Romania atinge un nou nivel. Impreuna, am infiintat prima scoala de ceasornicarie de acest fel din tara in ultimii 30 de ani, dedicata educarii tinerilor studenti si modelarii viitorului ceasornicariei.

Pe 22 aprilie, A.R.C., locatia aleasa pentru aceasta ocazie, a gazduit primul curs "Fii un ceasornicar pentru o zi". Aceasta initiativa captivanta are ca scop prezentarea ofertelor scolii, oferind in acelasi timp pasionatilor de ceasuri o oportunitate unica de a asambla un ceas in conditii reale. Cursul a inclus 12 mese de lucru pentru ceasornicari, oferind participantilor o experienta imersiva in lumea captivanta a ceasornicariei.

Pentru primul curs, Albini Prassa a furnizat ceasul in editie limitata "Sageata Orientului", adaugand un nivel suplimentar de provocare si entuziasm pentru publicul prezent. Oportunitatea de a lucra cu un astfel de ceas remarcabil a fost o marturie a pasiunii si devotamentului participantilor, printre care s-a numarat Excelenta Sa, Ambasadorul Elvetiei Arthur Mattli, care a onorat evenimentul cu prezenta sa in calitate de invitat special.

A.R.C. se diferentiaza prin implementarea unui sistem dual cuprinzator, care combina atat ucenicia, cat si studiile formale. Aceasta abordare inovatoare asigura ca studentii primesc o educatie completa, dotandu-i cu abilitatile si cunostintele necesare pentru a excela in industria ceasornicariei. Cursurile "Fii un ceasornicar pentru o zi" contribuie direct la succesul scolii, toate veniturile generate fiind utilizate pentru sprijinirea misiunii sale.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente stiri si actualizari de la A.R.C., ne puteti urmari pe Facebook si Instagram. Suntem incantati sa anuntam ca urmatorul curs "Fii un ceasornicar pentru o zi" este programat pentru vara anului 2023. Entuziastii de ceasuri si aspirantii la domeniul ceasornicariei sunt incurajati sa ramana conectati pentru mai multe detalii si informatii pentru inregistrare pe masura ce devin disponibile.

Albini Prassa, impreuna cu maestrul ceasornicar Mihai Ceciu si antreprenorul Florin Niculescu, sunt mandri sa conduca redresarea educatiei in domeniul ceasornicariei in Romania. Prin angajamentul lor neclintit si pasiunea comuna pentru orologerie, co-fondatorii A.R.C. modeleaza viitorul ceasornicariei si imputernicesc urmatoarea generatie de ceasornicari calificati.

RELATED ARTICLES

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate