add wishlist show wishlist remove wishlist add compare show compare remove compare preloader

Niciun produs in cos

Livrare gratuita oriunde in tara 0 lei

Variant title
$9.99
Bomberg Loop

Albini Prassa și Bomberg au lansat ediția limitată de ceasuri LOOP

Despre seara trecuta la Maison Prassa...

Am avut marea bucurie să vă prezentăm cel mai nou proiect al nostru, Bomberg Bolt – 68 LOOP. Evenimentul a avut loc în timpul lansării revistei Misterwatch.🎉

 

Cel mai nou ceas al nostru este inspirat din folclorul românesc și joacă cu o viață dublă, și prin urmare o transformare.

Conceput de tinerii artiști români ai SEZI, cadranul reprezintă, jucăuș combinația dintre cap de lup și chip de femeie, în funcție de perspectiva privitorului.

 

În tradiția noastră, lupul reprezintă cel mai admirat animal din pădure, el trăiește aici în armonie cu chipul femeii care a fost inspirat din Mademoiselle Pogany, capodopera sculptorului român Constantin Brâncuși. La baza ei se află dualitatea bărbat-femeie care reprezintă echilibrul.

Transmitem toata admirația noastră față de prietenii noștri designeri de la ȘEZI pentru creativitatea lor și pentru designul colorat al ceasului. Mulțumim mult echipei și familiei BOMBERG pentru că ne-au ascultat și au crezut în ideile noastre.

Nu în ultimul rând, mulțumim lui @constantinbaches, pentru publicația sa uimitoare și pentru că a făcut din noaptea trecută o seară specială nu doar pentru revista lui, ci și pentru ceasuri și, mai ales, despre povești, oameni și #timewellspent.

Lasa un comentariu

Comentariile trebuie aprobate inainte de a fi afisate