Rapid marchează 100 de ani de existență cu ceasurile create în parteneriat cu Albini Prassa

Rapid marchează 100 de ani de existență cu ceasurile create în parteneriat cu Albini Prassa

6 Septembrie 2023, Rapid București și Albini Prassa celebrează o sută de ani de la înființarea clubului rapidist și prin lansarea unei colecții speciale de ceasuri. Aceste creații au fost concepute cu grijă pentru a marca într-un mod autentic acest moment de semnificație profundă, aducând o încărcătură emoțională aparte, atât pentru suporterii înflăcărați, cât și pentru toți cei pasionați de sport.

 Vara anului 2023 aduce o aniversare cu totul specială, marcată prin lansarea unei colecții de ceasuri inedite create cu grijă și dedicare, menite să comemoreze un secol de tradiție fotbalistică.

Într-un parteneriat inovator și unic, Rapid București și Albini Prassa se unesc pentru a aduce în lumina reflectoarelor ceasurile aniversare. Această inițiativă remarcabilă devine o premieră pentru fotbalul românesc, aducând în prim-plan o colaborare menită să marcheze trecerea timpului și devotamentul față de sport.

„Suntem dedicați excelenței și timpului, iar centenarul FC Rapid reprezintă o oportunitate unică de a sărbători bogata istorie și patrimoniu ale clubului. Pentru acest proiect, am ales marca UNDONE ca partener pentru fabricarea a două ediții, fiecare limitată la 100 de piese: un ceas clasic, care celebrează eleganța atemporală a clubului fondat în 1923, și un ceas cronograf mai dinamic, o interpretare modernă unui model iconic. Întrucât doar un ceas are puterea de a captura în el vibrația unui moment atât de important, dorim ca aceste creații să fie martori ai istoriei și să dăinuie alături de fiecare purtător, secundă cu secundă”,  a declarat Ion Schiau, fondatorul Albini Prassa.

Albini Prassa este compania care inovează pe piața de ceasuri din Romania, iar proiectul cu ceasurile aniversare dedicate celor 100 de ani împliniți de Rapid București este unul în premieră realizat pentru o echipă de fotbal din Romania.

Pe lângă evocarea valorilor clubului Rapid București, această inițiativă subliniază și angajamentul Albini Prassa în susținerea sportului din România. Această colaborare reflectă nu doar măiestria și pasiunea pentru ceasuri, ci și dăruirea față de comunitate și căutarea constantă a valorilor autentice.

Fiecare ceas aniversar devine astfel o fereastră în timp, o modalitate de a păstra vie amintirea unei istorii încărcate de momente memorabile. Într-un secol de existență, Rapid București și-a croit drumul spre inimile suporterilor, iar aceste ceasuri reprezintă nu doar o modalitate de a sărbători trecutul, ci și de a construi viitorul, secundă cu secundă.

Clubul Sportiv Rapid București are un farmec inegalabil, gruparea alb-vișinie fiind susținută de-a lungul anilor cu aceeași ardoare de adevărații săi suporteri.

În urmă cu 100 de ani, în vara lui 1923, a luat fiinţă „Asociaţia Culturală şi Sportivă CFR”, adică Rapidul de azi.

“Cu toate că Rapid a fost considerată dintotdeauna echipa oamenilor simpli, clubul nostru a avut mereu și un parfum aristocrat. Muncitori, artiști din toate domeniile, oameni de cultură și chiar personalități cu titluri nobiliare, au format permanent o singură inimă vișinie. Un ceas dă o notă de eleganță, atât pe mâna celui cu un costum mai ponosit, cât și pe cea a celui în ținută de gală. O colecție de ceasuri dedicate Rapidului sună foarte bine acum, la…ceas aniversar”, a spus Daniel Niculae, Președintele FC Rapid București

Ceasurile aniversare a celor 100 de ani de existență a Clubului Sportiv Rapid București, precum și colecțiile de ceasuri reprezentate de Albini Prassa, se pot achiziționa fizic de la Maison Albini Prassa, din stradă Belgrad, nr. 12 sau online accesând https://www.albiniprassa.com.

De asemenea, ceasurile aniversare <<Rapid 100 de ani>> se pot cumpăra și de la magazinul propriu al clubului rapidist din Stadionul Giulești

Albini Prassa, companie cu rădăcini în Elveția și România, și-a început activitatea în România în anul 2004, ca distribuitor de ceasuri elvețiene, primul brand fiind Tissot. În tot acest timp, Albini Prassa și-a aprofundat cunoștințele legate de piața românească și s-a specializat în promovarea și consolidarea imaginii de marcă a partenerilor internaționali reprezentați, precum: Tissot, Bomberg, Louis Erard, ZRC, Laurent Ferrier, Urwerk, Franck Müller si Bulgari.

În prezent, portofoliul companiei cuprinde mărci consacrate, precum și produse avangardiste al căror succes se bazează pe un design inovator, o arhitectură mecanică sau o istorie originală, dar și o interpretare a timpului ieșită din comun.

În ultimii ani, Albini Prassa a inițiat mai multe ediții limitate, printre care Tissot 1918-2018 pentru a sărbători 100 de ani de la unificarea României, două ediții cu Rugby România sau Tissot Navigator „Săgeata Orientului” actual, care sărbătorește una dintre cele mai captivante povești legate de aviație și România.

------------

Aparitii in presa:

 

RELATED ARTICLES

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate