Albini Prassa – distribuitor unic Tissot în România lansează la Gura Humorului Tissot U16 Rugby Trophy
În perioada 3 – 4 Septembrie 2021 se va da startul la Gura Humorului la Tissot U16 Rugby Trophy – competiţie rugbystică dedicată echipelor susţinute de Tissot România la categoria de vârstă U16. În data de 4 Septembrie 2021, începand cu orele 10:00 se va disputa primul meci între Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului şi Warriors Timişoara. Tissot este cunoscut la nivel mondial ca un aprig susţinător al sportului, dar legătura sa puternică cu rugby-ul datează oficial încă din 2013, prin prezenţa sa în cadrul RBS Turneul celor 6 naţiuni.
Continuați lectură
Tissot Heritage Navigator Săgeata Orientului - Photo Credits - Bravebeaters
La finalul anului 2020 am lansat ceasul în ediție limitată Tissot Heritage Navigator “Săgeata Orientului”, un ceas-omagiu creat pentru a sărbători povestea Companiei Franco-Română de Navigație Aeriană, dar și pe cei care au participat la ea – bancherul Aristide Blank, tânărul diplomat Nicolae Titulescu și un pilot francez veteran de război, Pierre Claret de Feurieu.
Continuați lectură
Tissot Heritage Navigator “Săgeata Orientului” - un omagiu adus pionierilor aviației comerciale
„Săgeata Orientului” este un ceas produs în ediție limitată, ce include doar 444 de exemplare, fiecare dintre ele fiind numerotate individual de la 1 la 444. Cifra 444 reprezintă distanța medie pe calea aerului dintre Băneasa și San Stefano - aeroportul orașului Istanbul în acea perioadă, și, totodată, și distanță dintre aeroportul Pancevo, din Belgrad, și cel din Băneasa.
Continuați lectură