Săgeata Orientului – Călătoria unui ceas Tissot în ediție limitată

Tissot Heritage Navigator Săgeata Orientului - Photo Credits - Bravebeaters

La finalul anului 2020 am lansat ceasul în ediție limitată Tissot Heritage Navigator “Săgeata Orientului”, un ceas-omagiu creat pentru a sărbători povestea Companiei Franco-Română de Navigație Aeriană, dar și pe cei care au participat la ea – bancherul Aristide Blank, tânărul diplomat Nicolae Titulescu și un pilot francez veteran de război, Pierre Claret de Feurieu.

Cei trei au parcurs drumul de la idee la realitate: crearea unui Orient Express aerian care să unească Parisul de Constantinopol și, astfel, la 100 de ani de la înființarea CFRNA, noi – echipa Albini Prassa – împreună cu Tissot am creat ceasul Tissot Heritage Navigator “Săgeata Orientului” în ediție limitată de 444 de exemplare. Este modul nostru de a aduce un omagiu pionierilor aviației comerciale, a celor care au pus bazele transportului de pasageri și au creat prima companie aeriană transcontinentală.
Când am plecat la drum cu acest nou proiect am avut în minte 2 idei mari – readucerea în fața oamenilor a acestei povești inedite și reale, și crearea unui ceas-omagiu în ediție limitată.

Pentru ambele idei am avut norocul să avem alături publicații și oameni care ne-au ajutat să dăm povestea mai departe. Astfel că Săgeata Orientului a călătorit prin Forbes, Newsweek Romania, Misterwatch Magazine, BravebeatersRomania Insider, The Gentleman’s Journal, Cover Stories, PR Wave, Nine O’Clock, Bright Business, și prin cele mai renumite publicații din industria orologeră precum  Monochrome, Sjx, Watches News, Wrist Review, Deka Ukraine, Watch Lounge. Vă mulțumim și suntem recunoscători pentru review-uri dar și pentru că Săgeata prinde avânt.

Ceasul Tissot Heritage Navigator “Săgeata Orientului” este un world-timer și este primul ceas care are București la GMT+2, și este disponibil pe albiniprassa.com, Maison Albini Prassa și în magazinele partenere – Helvetia, Galt, Gia, Kultho, Sabrini, Tempora.

Povestea pe scurt din spatele ceasului Săgeata Orientului o găsiți pe sageataorientului.ro, disponibilă în limba română, engleză și franceză.

Review-ul creat de Bravebeaters îl găsiți aici:

RELATED ARTICLES

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate