RDW Design GO! / ROMANIAN DESIGN WEEK 2022 @Maison Albini Prassa

RDW Design GO! / ROMANIAN DESIGN WEEK 2022 @Maison Albini Prassa
„𝙵𝚘𝚛𝚠𝚊𝚛𝚍 𝚃𝚒𝚌𝚔𝚒𝚗𝚐” la 𝙈𝙖𝙞𝙨𝙤𝙣 𝘼𝙡𝙗𝙞𝙣𝙞 𝙋𝙧𝙖𝙨𝙨𝙖 prezintă și aduce pentru prima dată în România două dintre cele mai creative minți din industria ceasurilor de astăzi.
Munca a doi vizionari deschide noi drumuri în designul ceasurilor prin colaborări exclusive, pasiune și umor.
Manuel Emch, cel mai tânăr veteran al industriei ceasurilor, a zdruncinat din temelii Louis Erard și aprins interesul pentru marca de cand a preluat conducerea în 2019. Designul se află în centrul procesului său de creație și, mulțumită avantajului său unic, construiește marca pentru o mulţime mai mare.
seconde/seconde nu numai că zguduie cadranele, ci și o întreagă industrie datorită umorului și provocării sale. El zguduie punctele de vedere consacrate punând mâinile 😉 pe modele sau mărci iconice. Creațiile sale sunt acum vânate pe tot globul. Aparițiile creatorului francez sunt mai rare decât un cadran Patek Tiffany Nautilus.
Maison Albini Prassa devine o gazdă a măiestriei și design-ului în industria ceasurilor, cu povești care au dat naștere unor ceasuri în ediție limitată create special pentru România precum Tissot Heritage Navigator Săgeata Orientului, Stejarii si Stejarul de Aur, România 1918-2018, sau Bomberg Loop, dar și povești din spatele unor branduri iconice precum Bvlgari și ceasurile sale Serpenti și Octofinisimo.
Maison Albini Prassa va fi deschisă publicului în perioada 14-22 Mai, L-V de la 16:00 la 20:00, S-D 12:00 - 18:00 pentru tururi ghidate și socializare pe terasă.
Program:
14-22 Mai
L-V 16:00 – 20:00
S-D 12:00 - 18:00

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published