Octo Roma WorldTimer a castigat premiul “Best Complications” la Lifetime Gala Awards 2021

Bulgari Octo Roma

LIFETIME GALA este cea mai bună oportunitate de a-i întâlni pe cei mai importanți pasionați de ceasuri din România, atât români, cât și expați, o bază de date construită în jurul publicului care urmărește FORBES ROMÂNIA.

The luxury watch magazine of România sărbătorește pasiunea pentru ceasuri rafinate și bijuterii de înaltă clasă la cea de-a șasea ediție a GALEI LIFETIME în România.

La ediția din decembrie 2021 a Galei Lifetime Award care s-a desfășurat online, au participat oameni de afaceri, antreprenori și manageri, dar și pasionați de orologerie.


Într-un cadru dedicat excelenței și eleganței, Revista Lifetime, publicație bianuală de orologerie de lux, a sărbătorit o nouă apariție prin organizarea galei Lifetime Awards, un eveniment prestigios în cadrul căreia au fost premiate mai multe brandurile de top din universul orologeriei.



Premiul „Best Complication” a fost acordat modelului Octo Roma WorldTimer al mărcii Bvlgari. Premiul a fost recepționat de Andrei Mihai, Director de Operațiuni la Albini Prassa, unic importator Bvlgari în România.



Într-o piață în care cea mai mare parte a inovațiilor mecanice sunt reiterații ale invențiilor anterioare, o casă precum Bvlgari se remarcă prin creatiile spectaculoase si originale.

De la introducerea colecției Octo în 2012, aceasta a fost recunoscută și apreciată pentru designul său cu linii puternice adaptate ulterior pentru a se încadra în carcasele liniei Octo Finissimo, a cărei finețe, din 2014, a provocat ceasornicarii să-și reconsidere abordarea pentru crearea mecanismelor. Această abordare elegantă i-a permis casei cu origini italiene, să iasă în evidență și să-si câștige reputația de a se afla printre cele mai apreciate manufacturi orologere de lux.

 În ultimii sapte ani, colecția Octo de la Bulgari a câștigat nu mai putin de 7 recorduri mondiale precum si alte 60 de premii prestigioase.



Anul acesta, pentru a se asigura că notorietatea horologeriei devine universală, Bvlgari a lansat Octo Roma WorldTimer. Acest ceas, prezentat în cadrul Geneva Watch Days, pune accent pe călătorii, pentru a rezona cu toți cei care își vor relua în curând zborurile în jurul lumii.




Colecția Bvlgari poate fi văzută în exclusivitate la Maison Albini Prassa.

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published