ALBINI PRASSA lanseaza in Romania - The Watch Stand

ALBINI PRASSA lanseaza in Romania - The Watch Stand

Cu sediul în Stockholm, Suedia, The Watch Stand este o companie inovatoare care caută să aducă un design atemporal, calitate artizanală realizată manual și materiale europene de top pentru suporturi de ceasuri, role de ceasuri și alte accesorii pentru ceasuri.

SUPORTUL DE CEAS este un loc convenabil, elegant și luxos pentru a vă depozita ceasul, brățările și alte bijuterii.

POVESTE

Ca și în cazul majorității produselor, inovația vine atunci când există o nevoie, iar povestea THE WATCH STAND începe cu o nevoie. Ideea lor era simplă. Pentru a crea un loc luxos pentru a depozita ceasurile valoroase și pentru a evita deteriorarea din cauza depozitării pe noptiere, mese, birouri sau oriunde cineva ar putea pune ceasul în timp ce nu îl poartă. Cu această idee aparent simplă s-a născut The Watch Stand.

La scurt timp după lansare, The Watch Stand a devenit un hit și fondatorii Soran, iar Jens s-au asociat cu Amar. Cunoștințele aprofundate ale lui Amar despre marketing și rețelele sociale au permis The Watch Stand să-și extindă acoperirea online. Cu această viziune originală încă grea în mintea lor, echipa a mutat producția din China în Europa și, făcând acest lucru, calitatea și măiestria The Watch Stand au devenit ceea ce a fost întotdeauna menit să fie. Compatibil cu ceasuri de toate formele și dimensiunile.

Albini Prassa are onoarea să lanseze THE WATCH STAND ca partener unic, în România. 

 

RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published