Albini Prassa – distribuitor unic Tissot în România lansează la Gura Humorului Tissot U16 Rugby Trophy

Albini Prassa – distribuitor unic Tissot în România lansează la Gura Humorului Tissot U16 Rugby Trophy

Albini Prassa şi-a început activitatea în România în 2004, ca distribuitor de ceasuri Swiss Made. În momentul de faţă, distribuitorul unic în România al mărcii Tissot reprezintă o componentă importanta în dezvoltarea rugby-ului românesc. Cu atât mai mult, cu cât în ultimii ani s-a lansat în România şi o ediţie limitată a ceasului Tissot Stejarii, marcând o primă colaborare de acest fel între un producător elveţian şi o federaţie sportivă de la noi – Federaţia Română de Rugby.

“ Suntem extrem de încântați de răspunsul echipelor pentru acest proiect. Prin trofeul Tissot U16 ne dorim să consolidăm comunitățile de rugby pe care le sprijinim, să creăm noi sinergii și să oferim generațiilor noastre viitoare de rugby momente memorabile. Acest proiect va consta în 20 de meciuri de-a lungul sezonului 21/22, dintre care cele 10 retur vor fi organizate într-un întreg weekend de rugby, toate împreună, în primăvara anului 2022. Pe baza feedback-ului echipelor, sperăm că vom deschide în viitor Trofeul către mai multe echipe sau mai multe categorii de vârstă. ” Ion Schiau, fondator Albini Prassa.

Evenimentul de la Gura Humorului va da startul unor meciuri de rugby U16 ce se vor desfăşura până în vara anului 2022, când toate echipele participante se vor reuni pentru a disputa finala trofeului. Această campanie demarată vine ca un raspuns al lipsei de meciuri rubgystice pentru juniori, în contextul pandemiei. Principalul liant ce uneşte echipele participante la acest trofeu este susţinerea pe care o primesc din partea Albini Prassa. La momentul de faţă sunt 5 (cinci) echipe înscrise în cadrul turneului şi anume: Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului, Warriors Timişoara, CS Aurora Băicoi, CSU Rugby Alba Iulia şi RC Griviţa. Pe perioada desfăşurării turneului, se vor juca meciuri între echipele participante, găzduite în diferite locatii ale ţării – aceste meciuri vor seta scena pentru vara lui 2022 când toate echipele se vor întâlni pentru a- şi disputa trofeul. Susţinătorul evenimentelor va încuraja toţi jucătorii prin mici cadouri, iar la finalul turneului cei mai buni jucători de la fiecare echipă vor fi premiaţi cu ceasuri Tissot.

"Am salutat această iniţiativă şi mă bucur că noi, cei de la Gura Humorului, vom fi cei ce vom demara Tissot U16 Rugby Trophy. Mereu am spus că pentru noi, rugby-ul este mai mult ca un sport, este un mod de viaţă şi promovează, înainte de toate, spiritul de comunitate şi prietenie. Aceste valori stau la baza tuturor proiectelor rugbystice de la Gura Humorului şi iată că, prin bunăvoinţa partenerilor noştri de la Tissot România, mai punem o piatră de temelie la dezvoltarea rugby-ului românesc. " transmite Gabriela Popescu, preşedintele Fundaţiei Te Aud România – entitatea implicată în organizarea acestei etape de la Gura Humorului.

Mânaţi şi uniţi de acelaşi spirit al valorilor care a consacrat sportul cu balonul oval, misiunea noastră comună transcede dincolo de scorul înscris pe tabela de marcaj, de statistici şi de poziţiile din clasament. Avem cu toţii o misiune comună – şi anume, de a susţine tineretul prin sport şi de a contribui la dezvoltarea rugby-ului pe termen lung.

"În ultimul an, aceşti copii au avut foarte puţine meciuri. Acest eveniment vine ca o gură de aer proaspăt pentru juniorii de la Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului. Noi am încercat în toată această perioadă să îi încurajăm şi să îi ţinem aproape de rubgy; însă în absenţa meciurilor – devine destul de greu. Mulţumim pe această cale tuturor celor implicaţi în organizarea acestui turneu şi aşteptăm cu nerăbdare să ne întalnim în teren şi cu celelalte echipe participante. ‘ declară domnul Florin Nistor, directorul Clubului Sportiv Şcolar Gura Humorului şi antrenorul echipei de U16. 

Tissot U16 Rugby Trophy a fost comunicat de catre News Bucovina, Suceava News, Ziare.comEveryday News, News Moldova, Stiri Pro, Radio AS, Impact FM.




RELATED ARTICLES

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published